La FaPac premia la lluita de la comunitat educativa badalonina

  0
  53
  fapac.JPG

  03/06/2014 – Badalona Es Mou rep el premi a millor entitat cívica en la defensa de l'escola pública durant la 2a edició dels Premis FaPac.

  Aquests cap de setmana, la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (FaPac) ha celebrat la 2 edició dels Premis FaPac al passeig Lluís Companys de Barcelona. La cita serveix per premiar el treball de les AMPA més dinàmiques, que afavoreixen l’activitat del centre, fomenten l’èxit educatiu entre els seus alumnes i que, darrerament, han estat les grans valedores de l’educació pública.

   

  La lluita escolar badalonina va sortir reforçada de l’esdeveniment, i és que el col·lectiu Badalona Es Mou va ser premiada com a millor entitat cívica en la defensa de la pública. “Aquest nou reconeixement de la feina feta per tota la comunitat educativa de Badalona, en forma de premi a Badalona Es Mou, ens anima a continuar lluitant per l'escola pública que volem i ens mereixem”, ha manifestat la plataforma en un comunicat. Tanmateix, els seus responsables han recordat que la batalla se centra ara en evitar en tancament d’aulees a l’escola Baldiri Reixac de Llefià.