La Farmàcia Bellavista-Benimeli anuncia que té test d’antígens

  0
  51

  Les farmàcies d’arreu de Catalunya estan tenint moltes dificultats per aconseguir stock de tests d’antígens. A Badalona, com a la resta de ciutats del territori, es fa molt difícil aconseguir-ne. La Farmàcia Bellavista Benimeli, situada al carrer Bellavista 38, a Llefià, ha anunciat a través de xarxes socials que té disponibilitat de tests d’antígens.

  En moltes farmàcies s’estan creant llistes d’espera, però es desconeix quan arribarà el material. Les comandes se solen fer a tres setmanes vista, i la darrera gran comanda que es va poder fer va ser al novembre, quan es feien 20 vegades menys de testos que ara mateix.

  Precaució a Internet

  Una de les alternatives, davant les dificultats de trobar testos d’antígens d’autodiagnòstic a les farmàcies, és la compra per Internet. Tot i això, l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS), alerta que es tracta de productes que, tot i que es poden comprar sense recepta, només es poden adquirir a farmàcies de manera que no s’han de comprar a través d’altres canals. Això, però, no significa pas que on es puguin comprar a través de la xarxa on hi ha farmàcies que estan autoritzades a fer venda on-line.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí