L’Ajuntament aprova el Consell Municipal de Seguretat i Prevenció que proposa la FAVB

  0
  39

  L’alcalde de Badalona, Àlex Pastor, va comunicar dimecres que l’Ajuntament tirarà endavant la proposta de la FAVB perquè “comptar amb les entitats és una de les grans virtuts d’aquest govern”.

  Consell Municipal de Seguretat i Prevenció de Badalona

  La Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Badalona (FAVB) va expressar aquesta setmana el seu desig d’impulsar la creació d’un Consell Municipal de Seguretat i Prevenció de Badalona. Aquest òrgan es caracteritzaria per una participació oberta i transversal, de caràcter consultiu, per tal de facilitar la participació ciutadana en temes de seguretat pública.

  El Consell també té la intenció d’elaborar diferents plans de seguretat local i diferents programes que elevarien a la Junta Local de Seguretat. Tot amb la intenció que les entitats socials de Badalona puguin seure amb polítics i cossos policials per parlar d’una percepció d’inseguretat creixent a la ciutat.

  Aquesta proposta sorgeix de la creixent inseguretat a la ciutat de Badalona i l’augment d’actes vandàlics. Els menors estrangers no acompanyats són un altre tema que la FAVB vol afrontar.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí