Badalona celebra aquest cap de setmana una nova edició de la Fira Comerç Fora Estocs

  0
  316

  Els dies 22, 23 i 24 de setembre a la plaça Pompeu Fabra

  La Federació de Comerciants de Badalona celebra la quarta edició de la Fira Comerç Fora Estocs, prevista els dies 22, 23 i 24 de setembre de 2023 a la plaça Pompeu Fabra de Badalona. Aquesta esperada mostra aplega més de 40 establiments de diversos àmbits, així com representants del sector gastronòmic i de la restauració local.

  L’esdeveniment torna a Badalona amb una variada selecció de productes, articles d’outlet i de temporada, presentació de serveis, promocions, i un atractiu programa. Durant l’esdeveniment, els visitants podran gaudir d’activitats, tallers infantils i entreteniment itinerant. Així mateix, hi haurà habilitat un espai de restauració perquè els assistents puguin recuperar forces mentre exploren l’oferta comercial.

  Aquesta 4a edició és especialment significativa pel fet que retorna després d’uns anys de pausa, i amb un nombre d’establiments inscrits que ha superat les expectatives. Els presidents de les associacions de comerç de la ciutat, organitzadores de l’esdeveniment, tenen plena confiança que aquesta edició serà un rotund èxit i contribuirà a revitalitzar l’economia local.

  Es convida a totes les persones residents a Badalona, i aquelles que visitin la ciutat, a assistir a aquesta emblemàtica mostra comercial i gaudir d’un cap de setmana ple d’ofertes, entreteniment i diverses propostes gastronòmiques.

  Horari

  L’horari d’obertura de la Fira Comerç serà el següent: Divendres, 22 de setembre: 16:00 h a 20:30 h. Dissabte, 23 de setembre: 10:00 h a 20:30 h. Diumenge, 24 de setembre: 10:00 h a 14:00 h.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí