SuperManager ACB

  0
  145

  Torna la competició més desitjada pels amants del bàsquet. Des del Diari de Badalona creem una lliga per a tothom que hi vulgui participar.

  Lliga: DiarideBadalona

  Codi Accés: 3DEPXU4J3

  Enllaç: supermanager.page.link/D3muT4T9wq6FVv8J8

  Bases:

  Nico Laprovittola: regularitat i artífex en l’atac del Barça. Assumeix moltes possessions i volum alt de llançaments. Ha estat el més decisiu en la pretemporada. Penya i Palencia són bons escenaris per pujar broker abans d’afrontar el clàssic.

  Melwin Pantzar: Pretemporada molt regular. Bandera interessant perquè la jornada 2 serà canvi gratis i això ens permetrà afrontar aquesta segona jornada amb 4 canvis. Contra Andorra, a casa, pot ser una gran estrena. 

   

  Alers:
  Sylven Landesberg: va demostrar tenir una capacitat anotadora molt alta. Manresa, Girona i Penya, partits a moltes possessions on pot tenir gran rendiment. Necessita un 10’8 per pujar 15%. Aposta de risc però econòmica.
  Nihad Djedovic: L’any passat un dels referents en l’arrencada de la temporada. Necessita un +8 per a pujar el 15%. Calendari complicat (Tenerife, Zaragoza i València) però és una bona inversió. I Bandera.
  Josep Puerto: va ser important la temporada (per baixes), veurem el rol d’aquest any. Preu mínim i bandera. Amb +4 ja puja 15%. 

   

  Interiors:
  Tyson Pérez: Ha de valorar bé, òbviament, però el seu calendari acompanya i l’exigència no és tan desorbitada com la dels altres pivots nacionals cars. Visita en la J1 al Surne Bilbao Basket i després té Riu Breogán i Zunder Palència
  Edy Tavares:  L’any passat va ser un jugador molt regular però amb menys explosions. Preu una mica car però la bandera és bàsica pesa i serà un jugador fonamental al llarg de la temporada. 
  Tres Tinkle: interessant incorporació de l’Obradoiro. Ala-pívot amb gran mà d’exterior. Bona inversió perquè serà canvi gratis a la segona jornada. És a dir, si fa bona jornada, farà pujada per a tenir millor canvi. 
  Dylan Osetkowski: peça angular de l’Unicaja. Essencial en el joc interior. Calendari dur en les primeres jornades, però és un jugador que sempre ha complert les expectatives.   + 9’6 per pujar 15%.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí