La Federació de Dones posa punt final al curs en el Teatre Blas Infante

  0
  72
  DSC_5655.JPG

  13/06/2016 – Els 15 grups i vocalies que composen la Federació de Dones posen sobre l'escenari els valors obtinguts durant aquest any.

  Aquest dissabte, 11 de juny, el Teatre Blas Infante es va omplir per acollir per primera vegada el festival de fi de curs de la Federació de Dones.

   

  L'acte, que tenia com a objectiu posar sobre l'escenari els valors obtinguts durant aquest curs 2015-2016, va començar amb els parlaments de la presidenta de la Federació de Dones de Badalona, els agraïments dels Mossos d'Esquadra per la seva tasca per la ciutat i la presentació de la revista amb les activitats realitzades durant aquest any.

   

  Sota el lema 'Juntes fem ciutat. Cada any un repte, cada any un somni, cada any una il·lusió', van passar pel Teatre Blas Infante tot un grup d'actuacions de la mà de diversos grups i vocalies que formen la Federació de Dones, com així les associacions de veïns de la Morera, Congrés, Gorg-Joaquim Ruyra, Sant Roc i Sistrells, entre altres, com també entitats, com l'Associació Amics dels Epilèptics de Badalona.

   

  La celebració va tenir un vessant solidari, com moltes de les activitats que realitza la federació, ja que es van recollir més de 300 quilos d'aliments no peribles destinats al Banc dels Aliments de Badalona.

   

  Per la seva part, la presidenta de la Federació de Badalona, Rocío Mateos, ha valorat aquest curs molt positivament, ja que han assolit que enguany el Consell de la Dona torni a estar en funcionament i també la incorporació de tres noves vocalies a la federació, que han estat la Plataforma del TDAH i les associacions de veïns de Sant Mori de Llefià i del Maresme. Tot i així, la Federació de Dones ha posat sobre la taula que encara els hi queda aconseguir el repte de sumar més dones joves que puguin aportar el seu granet de sorra.

   

  "Que hi hagi 15 grups i vocalies de la ciutat compromeses amb la federació vol indicar que estem totes unides per un compromís comú, que és contemplar les necessitats de les dones", ha valorat Mateos.