Els Micaco, abonats al set al Baix Guinardó

  0
  51
  CkwBvxNWsAAac59.jpg

  14/06/2016 – Els badalonins van actuar a la plaça d'Alfons el Savi i van dedicar un pilar de dol a la víctima de violència masclista morta dissabte.

  Aquest diumenge, els Castellers de Badalona van tornar un cop més a Festa Major del Baix Guinardó, a la plaça Alfons X, junt amb els locals Castellers de la Vila de Gràcia i els Moxiganguers d’Igualada. Una diada important on els de la camisa micaco volien fer l’estrena del primer cinc de set de la temporada però que la tècnica ha descartat després que l’assaig de divendres no anés tal i com estava previst i per la falta d’alguna canalla.

   

  En primera ronda la colla de Badalona va intentar i descarregar de manera solvent un tres de set. Seguidament, va ser el torn del castell micaco de més valor que veuríem en aquesta jornada, el quatre de set amb l’agulla, un pèl nerviós i una mica deformat, però descarregat sense gaires complicacions.

   

  Finalment, en tercera ronda, els Castellers de Badalona van apostar pel quatre de set lleuger, prova d’un futur quatre de vuit, assolint així tres castells de set aquest cap de setmana.

   

  Un impecable pilar de cinc més un pilar de quatre de dol en record de la víctima de violència de gènere d’aquest cap de setmana a Badalona han servit de punt i final de la jornada de la colla badalonina.

   

  Podeu veure els micacos actuant el proper diumenge a les 12h a la plaça Orfila del barri de Sant Andreu de Barcelona junt amb la Colla Jove de Barcelona, els Xerrics d’Olot i els Castellers de Tortosa.