La Festa de las Migas concentra a milers de persones a l’Escorxador

  0
  Foto 21-5-17 13 54 37.jpg

  22/05/2017 – Després de 38 anys la festa continua mantenint l’esperit familiar i la gran culminació.

  Ja han passat 38 anys de tradició i les Festa de las Migas ha tornat a atreure a milers de veïns d’arreu de la ciutat com si fos la primera edició, i és que es tracta d’una de les activitats més culminaries -després de la Cremada del Dimoni-, en el marc de les Festes de Maig que organitza la Comissió de Festes de La Salut.

   

  I com no, en un espai centenari com és el parc de l’Escorxador, on durant tot aquest cap de setmana s’han realitzat diverses activitats adreçades a grans i petits, com la xocolatada, la sardinada, el canó d’escuma, la trobada d’agulla i les actuacions musicals que enguany han estat amenitzades per Miss Gabrille, Cotton-3, la Caballota i la discoteca mòbil Atlantic.

   

  Però el moment més esperat per milers i milers de badalonins, que any rere any formen cues quilomètriques per tot el recinte, va arribar diumenge al migdia en un ambient i amb un temps immillorable. La degustació de més de 2.000 racions de migas. Elaborades amb 300 quilos de pa i acompanyades amb cansalada, xoriço, pebrot verd i all.

   

  Per posar el punt final a aquesta 38a Festa de las Migas, l’Escorxador es mantenia ple de gom a gom per gaudir dels espectacles de les cantants Ana Sanchez i Marvin Salas, el grup de ball Passion Life, el reconegut Senyor Barragan i, finalment, de l’històric duo Las Grecas.