Minguella i Penya triomfen en una Copa Puleva que fa vibrar Llefià

0
    22

22/05/2017 – Els dos clubs badalonins es classifiquen per la fase final del torneig després de completar una gran fase prèvia a la nostra ciutat.

Badalona ha estat la seu d’una de les fases prèvies de la I Copa Puleva de Minibasket, competició d’esport femení promoguda per Puleva amb la col·laboració de diverses federacions de bàsquet autonòmiques (Madrid, Catalunya, Comunitat Valenciana i País Basc) i la Fundació CB Granada.

Gràcies també al suport de l’Ajuntament de Badalona, el Poliesportiu de Llefià va poder acollir el passat cap de setmana una de les fases del torneig, tram de la Copa on es van decidir els equips que viatjaran a Madrid el 18 de juny per jugar-se el títol.

L’AE Minguella i el Divina Seguros Joventut van obtenir els dos bitllets en joc per la fase final en categoria mini i pre-mini, després de superar una jornada de múltiples partits emocionants. Ara caldrà esperar que se celebrin la resta de fases autonòmiques a València, Granada, Madrid i Bergara per conèixer quins seran els seus rivals.

A Badalona hi van participar una gran xifra d’equips. En categoria mini, Divina Seguros Joventut Badalona ‘A’ i ‘B’, Aracena CB Sant Josep ‘A’, AE Badalonès ‘A’, AE Minguella-Citröen Automoció Badalona ‘B’, UB Llefià ‘A’, AEE Col·legi Cultural Badalona i ABB Bufalà van competir al Poliesportiu de Llefià.

D'altra banda, la categoria pre-mini va comptar amb aquests equips: AE Minguella-Citröen Automoció Badalona ‘A’, Círcol Catòlic de Badalona, Aracena-CB Sant Josep, Divina Joventut, Divina Joventut Negre, AE Badalonès ‘A’, AE Badalonès ‘B’ i AEE Col·legi Cultural Badalona. Un cop finalitzi, es calcula que la Copa Puleva hauria reunit a més de 1.000 jugadores al llarg de tot el país.