La festa del Corpus commemora 25 anys de catifes a Badalona

  0
  Corpus.jpg

  31/05/2018 – El barri de Dalt la Vila es tenyirà aquest diumenge de serradures de colors

   

  Arriba la festivitat del Corpus Christi i com no podia ser d'una altra manera, els Catifaires de Dalt la Vila -conjuntament amb altres entitats badalonines-, posen des d'avui a ballar el tradicional ou a la rectoria de l'església de Santa Maria, que es podrà visitar i fotografiar fins al diumenge 3 de juny.

   

  La festa, que enguany se celebra la 25a edició, inicia aquest dijous 31 de maig amb el pregó, a les 19.30 hores, que anirà a càrrec de Facu Martínez, que és veïna del barri, creadora i impulsora de 'Badalona Recuerdos', responsable de l'Arxiu de Dalt la Vila i autora de tres llibres: l'útlim, 'La Badalona desapareguda'. La lectura del pregó anirà acompanyada d'un concert amb corals de diferents entitats de Badalona i Sant Adrià de Besòs a l'església de Santa Maria a les 21h.

   

  A partir d'aquí, l'acte central se celebrarà el diumenge 3 de juny amb la confecció de catifes que centenars de veïns començaran a les 7 del matí pels carrers del barri de Dalt la Vila. Al migdia, concretament a les 13h, se celebrarà la rifa de Corpus a la plaça de la Constitució,, mentre que a les 6 de la tarda es donarà pas a l'ofici i el seguici des de l'església de Santa Maria, amb la presència dels gegants Jeroni i Badamar, l'Àliga de Badalona, Badalona Bèsties de Foc i  Bufons del Foc i del Toc.