Podi històric del Tennis Taula Badalona al Campionat de Catalunya Absolut

  0
  CTT Badalona.jpg

  31/05/2018 – Medalla de bronze de dobles de Pau Nolis i Iker Muguerza.

  El Club Tennis Taula Badalona continua escrivint pàgines daurades per a l’esport badaloní. El passat cap de setmana a la localitat maresmenca de Calella, a la competició de més prestigi del territori català.

   

  El club va aconseguir ja la fita de classificar-hi, per primera vegada, a dos equips, el de Divisió d’Honor i el de Primera Estatal. I per poc no van ser tres, ja que el tercer equip va caure als quarts de final del Campionat de Catalunya ‘B’, quedant-se a una ronda de classificar-s’hi.

   

  Amb la lesió d’Adrià Fernàndez, l’equip de Divisió d’Honor, el Sosmatic Badalona,  va competir molt tocat i nova poder passar el tall per disputar el títol, quedant relegat a la lluita novena posició, igual que el Titus. Finalment, el filial badaloní va aconseguir superar al primer equip, aconseguint la novena posició els del Titus (Nolis, Muguerza i  Bocanegra Jr.) i l’onzè els del Sosmatic (Prados, Lloret i Ruescas).

   

  En individuals, sis jugadors van conformar el petit exèrcit blau. Àlex Bocanegra, Sergi Bocanegra i Pau Lloret van quedar eliminats a la fase de grups, mentre que Iker Muguerza, Antoni Prados i Pau Nolis van caure als setzens de final.

   

  Però la gran alegria encara estava per arribar i va ser en la prova de dobles on Nolis i Muguerza, la parella de l’any, van aconseguir la segona medalla de la història del CTT Badalona en uns Campionats de Catalunya Absoluts, després de l’assolida per Bocanegra i Navarro l’any 2015, però quan Navarro encara no lluïa els colors del club (jugava per l’Oroso gallec).

   

  Els jugadors del Titus Badalona van desfer-se de Raúl Porta i Pau Barceló (Ripollet) a vuitens de final i van guanyar-se la medalla derrotant als jugadors del Mataró que acaben de disputar la fase d’ascens a Superdivisió, Xavier Peral i Yordi Jason Ramos. A semifinals, van plantar cara a les promeses catalanes Joan Masip i Sergi Grau (1-3) que acabarien segons, per darrere dels indiscutibles Oriol Monzó i Marc Duran.

   

  Per acabar, bona actuació també dels infants Pau Lloret i Sergi Bocanegra en dobles, derrotant a Albert Salas i Xavier Casadevall (3-2) i caient a quarts de final també contra Masip i Grau (1-3).