La festa del karaoke en català torna al passeig de La Salut

  0
  badacanta.jpg

  20/12/2014 – Aquest any continua la doble edició de l’activitat; aquest dissabte serà a partir de les 17:30 hores al passeig de la Salut.

  Aquest Nadal torna el Badacanta, el karaoke en català organitzat pels joves d’Òmnium a Badalona. Amb el lema ‘Per Nadal, cantem en català’, l’acte té com a objectiu potenciar l’ús social del català i la música en la nostra llengua a banda de fer passar una bona estona a totes les persones que hi vulgui participar.

   

  Aquest any continua la doble edició de l’activitat que es tornarà a celebrar també al barri de La Salut. Serà dissabte 20 de desembre a partir de les 17:30 hores al passeig de la Salut cantonada Salvador Seguí. El Badacanta al barri del Centre tindrà lloc una setmana després, diumenge 28 de desembre, també des de les 17:30h al tradicional espai de plaça de la Vila.

   

  Tots els ciutadans que ho vulguin estan cridats a participar-hi, ja sigui pujant a l’escenari a cantar alguna de les cançons o animant des de baix. Badacanta disposarà d’un ampli repertori de música en català: des de clàssics com ara la Trinca, Els Pets o Serrat fins a les cançons dels grups del moment, com Txarango, Manel o la Pegatina.

   

  En plena campanya comercial, i en l’últim cap de setmana abans de Nadal, l’activitat busca també potenciar el comerç de proximitat. Per aquest motiu, el Badacanta s’ha pogut realitzar amb la col·laboració dels comerciants del Centre i la Salut. Totes les persones que pugin a l’escenari a cantar participaran en un sorteig gràcies al qual podran guanyar diversos premis, d’un conjunt total valorat en 1.200 €, que han cedit més d’una quarantena de comerços. 

   

  Per sortir a cantar només caldrà adreçar-se al punt d’informació, habilitat al costat de l’escenari. Per a més informació, Òmnium Badalona ha adaptat la seva pàgina a Facebook amb tots els detalls de l’activitat.