La Festa Medieval es trasllada a Canyadó, Dalt la Vila i la platja dels Pescadors

  0
  festamedieval.jpg

  11/04/2014 – Després d’una emocionant batalla naval al Front Marítim i la celebració al Port i al seu entorn, la Festa Medieval es trasllada per culminar la celebració aquest cap de setmana.

  Després d’una emocionant batalla naval al Front Marítim i la celebració al Port i al seu entorn, la Festa Medieval es trasllada aquest cap de setmana, dies 11, 12 i 13 d’abril, als barris de Dalt de la Vila i Canyadó i a la platja dels Pescadors, al barri del Centre. Aquest darrer espai és l’escenari del desembarcament pirata que tindrà lloc el dissabte a les 11 hores, amb presència no solament de pirates sinó també de vilatans, pescadors i camperols.

   

  A la plaça de Font i Cussó del barri de Dalt de la Vila, el divendres 11 de març, a les 18.30 hores, se celebrarà l’arribada d’una comitiva de nobles, sortits una hora abans de la Rambla de Badalona, davant del monument a Roca i Pi a la Rambla.

   

  La plaça de la Baixadeta, al barri de Canyadó, acollirà un mercat medieval i serà l’escenari, a partir de les 20.30 hores del dissabte, d’un atac pirata, la cremada de la masia de Can Canyadó i les actuacions de diversos grups dins la Nit dels Pirates. La festa acabarà el diumenge 13 d’abril, a les 12 hores, amb un pacte de pau i torneig medieval i a les 18.30 hores, amb un espectacle de màgia medieval a càrrec d’Enric Magoo.

   

   La Festa Medieval Sant Jordi és fruït dels treball conjunt de més de 70 entitats, institucions, associacions i establiments comercials de Badalona. En síntesi, hi participen representants d’ampes i escoles, d’associacions de veïns, de grups de teatre, de grups de dansa, música i cant, de cultura popular, d’entitats esportives, de lleure i oci, solidàries, d’altres institucions i associacions i, finalment, diversos restaurants.