La regidora Asun García no tornarà a encapçalar EUiA Badalona

  0
  asun.jpg

  11/04/2014 – Així ho ha comunicat aquesta mateixa setmana la fins ara cap de llista de l’agrupació d’esquerres, que abandonarà el Ple municipal a finals d’aquest mandat i després de més de 10 anys d’experiència política.

  La regidora d’EUiA Asun García no tornarà a encapçalar EUiA dins la coalició amb ICV a Badalona. Així ho ha comunicat aquesta mateixa setmana la fins ara cap de llista de l’agrupació d’esquerres, que abandonarà el Ple municipal a finals d’aquest mandat i després de més de 10 anys d’experiència política dins de la corporació municipal.

   

  García explica que la seva retirada de la primera línia es fonamenta en dos arguments: d’una banda, considera que ja són molts anys execint el seu càrrec i que l’ètica interna del partit limita un màxim de tres legislatures; de l’altra, que ha gaudit molt a nivell personal però toca deixar pas a altres persones “molt preparades”. “La política a aquest nivell desgasta molt; toca tornar al meu treball i regeneració, que el meu lloc sigui ocupat per algú altre de l’agrupació, on hi ha gent amb molta capacitat”.

   

  Tot i la seva decisió, la regidora recorda que encara li queda un any i que, després d’això, continuarà vinculada a la política i al moviment de la ciutat. Pel que fa al seu relleu, anuncia que les primàries d’EUiA brindaran un candidat/a abans d’estiu.