La fira Badaterra torna amb una forta aposta pel producte i la gastronomia local

  0
  badaterra2.JPG

  11/03/2013 – La cita badalonina amb el consum sostenible i ecològic s'instal·la el proper cap de setmana a la plaça Pompeu Fabra; una quinzena de restaurants badalonins se sumen a la  fira sota el nom de 'Forquilla Badaterra'.

  Badaterra, la fira del consum responsable, sostenible i ecològic torna els propers 15, 16 i 17 de març al centre de Badalona amb una extensa representació d'expositors especialitzats i un nodrit programa d'activitats per a tota la família. Durant tres dies, amb accés lliure per tots els assistents, la plaça de Pompeu Fabra es convertirà en un espai de referència per conèixer de primera mà botigues i empreses especialitzades en alimentació ecològica i teràpies alternatives, tant locals com d'altres parts del territori. Hi participaran, entre d'altres, representants dels col·lectius Som Energia, el Projecte Ovella Xisqueta, Som lo que sembrem, la revista digital Ets el que menges i el col·lectiu de reciclat artístic Drap Art, que comptarà amb una representació d'artistes europeus.

   

  Badaterra 2013, organitzada per l'empresa badalonina EvidentEvents, posa una atenció especial en la gastronomia local. Per això, hi haurà lloc per a la Confraria de pescadors de Badalona, que el dissabte 16 oferirà un ‘Dinar mariner' amb productes i recepta local: pop amb patates a la badalonina. A més, aquest any una quinzena de restaurants badalonins se sumen a la fira, aplegats sota el nom de 'Forquilla Badaterra', amb una proposta especial per als assistents de la fira: un 'vermutet' artesà i un aperitiu de la terra. El programa també proposa activitats infantils i familiars, com ara els tallers per fer nius d'oreneta i sortides amb el Quetx ciutat de Badalona, un històric veler recuperat al 2011, per a l'albirament i el reconeixement d'aus marines del litoral.