La Minguella desperta al segon quart (62 a 80)

0
    21
    minguella.JPG

11/03/2013

Els de Pere Garcia van arribar a perdre per 10 punts al primer quart però van reaccionar i van decidir el partit molt abans del final

La Minguella no va fallar a la pista de La Garrotxa i va reaccionar a temps per sumar un nou triomf.
    Els de Pere Garcia no van sortir amb la intensitat necessària i es van veure 10 abaix al primer període.
    Al segon però, van ajustar la defensa i van tapar tots els forats deixant als locals ¡en només 2 punts en 10 minuts.

A la tornada dels vestidors, res va canviar i la Minguella va seguir sent la dominadora del joc per endur-se el parcial amb un altre contundent 10 a 26.
    En un últim període de tràmit, La Garrotxa només va poder maquillar el marcador.

Oriol Tomeu amb 12 punts va ser el més valorat (22) seguit de Joel Pulido que en va fer 18 per 17 de valoració.