La Fira de Comerç tanca el cap de setmana amb una valoració molt positiva

  0
  WhatsApp Image 2018-04-19 at 12.29.29 (2).jpeg

  19/04/2018 – La Federació de Comerciants de Badalona va acollir la primera Fira de Comerç de Badalona el passat cap de setmana. Un total de 7.000 persones van aprofitar per realitzar les últimes compres amb descomptes o per començar a comprar roba de la temporada de primavera-estiu. Tot i el mal temps de dissabte, els organitzadors asseguren que la fira va ser tot un èxit. Segons Cinto Gubern, el president de la Federació de Comerciants de Badalona, la fira va servir per demostrar que el petit comerç de la ciutat es pot unir amb un únic objectiu: fer ciutat i donar-se a conèixer.

  Una trentena de comerciants van plantar la seva parada a la plaça Pompeu Fabra i, després de la bona experiència ja pensen en repetir l'experiència dues vegades l'any. La propera fira podria ser durant el mes de setembre, després de les vacances d'estiu.

  L'opinió dels comerciants

  La majoria dels venedors han fet un balanç positiu de la fira, és el cas de Ricardo Jiménez, responsable de Muebles Jiménez (Llefià). Ell assegura que "sempre va bé donar-se a conèixer i més fora del teu barri". La Maria José, de la botiga de roba Chickbel (Bufalà) ha explicat que "gràcies a la fira ha fet molts contactes". També molts d'ells van valorar positivament la ubicació de la fira, ja que és un "indret molt cèntric i per on hi passa molta gent".