Llibretes i floristes es preparen per la Diada de Sant Jordi

    0
    IMG_4797.JPG

    19/04/2018 – El carrer de Francesc Layret serà un any més l’escenari de la VII Fira de Sant Jordi, dilluns 23 d’abril, amb una àmplia mostra de les entitats de cultura popular catalana i d’entitats de caràcter solidari que conviuran amb les tradicionals parades de venda de roses de Sant Jordi i d’altres productes amb els símbols de la Diada.

    Dins de la programació de la diada de Sant Jordi destaca la tradicional la Fira del Llibre a la plaça de la Vila que enguany arriba a la seva XXXIX edició. Les llibreries Abacus, Fènix, Re-Read, Saltamartí, El Full i P-Books mostraran les darreres novetats i els llibres més interessants a les parades que s’instal·laran durant els dies 21, 22 i 23 d’abril. El dia abans de Sant Jordi, diumenge 22 d’abril, més d’una vintena d’autors i autores passaran per la Fira per mantenir el tradicional contacte amb els lectors i la signatura de llibres.

    Enguany, s’ha volgut repartir els actes. Sant Roc serà un dels barris on s’han programat un grapat d’actes. El mateix 23 d’abril, diverses activitats de cultura popular s’han preparat en diferents punts del barri. Al Teatre Blas Infante, de 10 a 13 hores, Jocs Florals i actuacions artístiques dels alumnes. Al passatge de Sant Elies, de 10 a 13 hores, paradetes de llibres i lliurament de premis dels Jocs Florals als alumnes de primària. A la Biblioteca i Centre Cívic Sant Roc, de 10 a 13 hores, portes obertes, visites guiades a l’exposició “Coneguem els forjadors de la festa” i altres tallers. Al passatge de Sant Elies, a les 17.30 hores, salves d’inici de festa amb els Miquelets de Badalona; a les 18 hores, sardanes amb Badalona Sardanista. Durant tota la tarda, tallers de cultura popular tradicional badalonina. A càrrec de Comissió Sant Jordi a Sant Roc. Al barri de la Salut, el 23 d’abril, de 17 a 19 hores, a la plaça d’Antonio Machado, hi hauran tallers per a infants i famílies. D’altra banda, entre els actes que tindran lloc a Badalona durant la diada de Sant Jordi cal destacar les activitats organitzades conjuntament entre el Consorci Badalona Sud, el Pla Educatiu d’Entorn, la regidoria de Districte 6, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Badalona, la Biblioteca Sant Roc i el projecte d’Intervenció Comunitària.