La fira ecològica Badaterra celebra la seva tercera edició

  0
  badaterra2.JPG

  13/03/2014 – L’exhibició i demostració de teràpies alternatives, com la sonoteràpia, el coaching transformacional o la foto de l’aura són algunes de les novetats de l’edició 2014.

  Badalona viurà aquest cap de setmana la tercera edició de la fira Badaterra, cita temàtica basada en el consum sostenible i responsable, ecològic i solidari, que tindrà lloc a la plaça de Pompeu Fabra de Badalona. L’exhibició i demostració de teràpies alternatives, com la sonoteràpia, el coaching transformacional o la foto de l’aura són algunes de les novetats de l’edició 2014, que donarà el tret de sortida aquest divendres, 14 de març, i s’allargarà fins al diumenge.

   

  L’oferta de tallers per a tota la família també és un dels aspectes a destacar de la proposta. Com a novetat, en el marc de la filosofia d’acostar uns hàbits de vida més saludables, el programa inclou tallers de construcció d’elements arquitectònics amb fang i palla i diferents propostes vinculades amb els horts urbans, una tendència en alça cada cop més factible amb les noves tècniques i recipients. En aquest sentit, tindran lloc xerrades a càrrec de diferents experts i la projecció del documental El plat o la vida.

   

  La mostra gastronòmica inclourà enguany pizza ecològica, entrepans amb pa ecològic, barbacoes i el pop amb patates i allioli elaborat des de la Confraria de Badalona.

   

  El mercat d’intercanvi de roba i complements –a través d’un sistema de punts per peces i en base al concepte ecològic de la revalorització dels productes amb més d’un ús- completa el programa d’aquesta tercera edició. De manera paral·lela al desenvolupament del mercat, també es podran practicar, com en cites anteriors, ioga i tai-txi.

   

  Badaterra combina el concepte del mercat de productes ecològics i artesanals i li suma propostes formatives i de lleure familiar que permeten passar-hi la jornada sencera, tot aprenent de manera lúdica. Pots trobar la programació íntegra de l’edició de Badaterrra 2014, certamen organitzat per l’agència creativa Evident Events amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, a www.badaterra.info