L’Àguila perd a Arenys

0
    38

L'Àguila aguanta la primera mitja hora de partit però acaba esborrant-se del partit(4-1). Tot i aguantar els primer minuts, els de Badalona no van reaccionar després del primer gol dels locals.

Els de Badalona arribaven a Arenys amb la garantia de que tenien un partit dur per davant ja que l'Arenys és un dels grans equips del grup, però no per això la intensitat i les ganes serien menys. Així doncs, els visitants van sortir en tromba i creant nombroses ocasions tot i que mai arribarien a finalitzar cap de les ocasions.

Aquestes ganes van estar durant els primers 30 minuts però una errada dels visitants va propiciar la recuperació dels d'Arenys i va fer que Jordi Luna avances als locals al minut 35. Aquest gol no l'encaixarien bé els de Badalona que veurien com les errades augmentarien i les ocasions cada cop serien menys clares i això faria que Carles Torrent poses el 2-0 al marcador al minut 43. Per tant, s'arribava a la mitja part amb desventatja visitant i amb la sensació de que l'Àguila hauria de millorar molt si volia puntuar en aquest partit.

La segona part començaria igual que acabava la primera i els visitants seguien sense aparèixer en el partit i això provocava moltes ocasions per als locals i aquestes ocasions van transformar-se en gol ja que al minut 61 Álvaro Lozano anotava el tercer gol del dia per als locals i sentenciava el partit. Els últims minuts serien minuts sense cap ocasió destacable per a cap dels dos equips i just quan el marcador semblava que no es mouria més, els visitants van anotar l'únic gol del partit de la mà d'Hèctor Álvarez al minut 80. Encara donaria temps que els locals anotessin un altre gol just després de l'expulsió d'un dels jugadors visitants que feia que al minut 89 el jugador local Marc Siscart marqués l'últim gol del partit.

L'Àguila segueix últim a la classificació amb -2 punts mentre que l'Arenys s'apropa a les primeres places i actualment ocupa la quarta plaça a quatre punts del líder.