La Fira Medieval 2013 desembarca al Port, Canyadó i Dalt la Vila

  0
  Festa Medieval 2010.jpeg

  12/04/2013 – La festivitat organitzada anualment per l'Associació Festa Medieval Sant Jordi omplirà la ciutat aquest 12, 13 i 14 d'abril d'activitats de tota mena.

  Badalona celebrarà aquest cap de setmana la quinzena edició de la Festa Medieval Sant Jordi, organitzada per l’Ajuntament de Badalona i l’Associació Festa Medieval Sant Jordi de la nostra ciutat. Les activitats programades es desenvoluparan el 12, 13 i 14 d’abril als barris de Canyadó i Dalt la Vila, així com al Port.

   

  Sota el lema “Pirates a Badalona”, la festa d’enguany centra bona part de les seves activitats en desembarcaments corsaris tant al Port com a la platja dels Pescadors. També hi haurà una gran festa a la plaça de la Baixadeta del barri de Canyadó que començara amb un atac corsari i acabarà amb ‘La Nit dels Pirates!’.

   

  La Festa Medieval Sant Jordi també té com a plat fort la celebració durant el dissabte 13 i el diumenge 14 d’abril d’un mercat medieval a la plaça de la Baixadeta. La resta del programa d’actes es completa amb diversos tallers, visites guiades a la masia de Can Canyadó, actuacions de cant coral i exhibicions d’esgrima, entre d’altres.

   

   

  La gresca pirata al Port

   

  Marina de Badalona també es suma a la Festa Medieval Sant Jordi amb tot un seguit d’activitats que es faran al recinte del Port la tarda del divendres 12 i que tenen el nom genèric de ‘La Gresca Pirata al Port’. Aquesta festa consisteix en una passejada amb el quetx Ciutat Badalona, activitats infantils, un desembarcament de pirates i un sopar temàtic vinculat amb els corsaris als establiments de restauració portuàris.

   

  La Festa Medieval Sant Jordi és fruït dels treball conjunt de 75 entitats, institucions, associacions i establiments comercials de Badalona. En síntesi, hi participen representants d’ampes i escoles, d’associacions de veïns, de grups de teatre, de grups de dansa, música i cant, de cultura popular, d’entitats esportives, de lleure i oci, solidàries, d’altres institucions i associacions i, finalment, diversos restaurants.