ICV-EUiA i PSC acusen el govern de deixar La Colina sense oficina municipal

  0

  12/04/2013 – Creuen que aquest moviment minva les polítiques de proximitat; l'executiu explica que el trasllat és degut a una reestructuració circumstancial.

  El grup municipal d’ICV-EUiA ha carregat contra les polítiques de proximitat als barris del govern local. Els ecosocialistes denuncien que l’Ajuntament ha retirat el personal administratiu de l’Oficina de La Colina i ha deixat sense servei als barris de l’entorn.

   

  “Les oficines de districte i els serveis d’atenció descentralitzats són, amb els Centres Cívics, unes de les eines per realitzar polítiques de proximitat i apropar l’Ajuntament a la ciutadania. Es clar que per Garcia Albiol això no te cap importància”, etziba el líder d’ICV-EUiA, Carles Sagués.

   

  També ho ha criticat el PSC, que entén que la decisió de tancar l’oficina de La Colina, un barri d’orografia i ubicació distant respecte d’altres serveis municipals, perjudicarà notablement als veïns i veïnes i per aquest motiu ha reclamat del govern municipal saber quines són les raons que han impulsat la decisió. "Albiol està més preocupat per la debilitat del seu govern i els greus problemes judicials que col·leciona que pel benestar dels ciutadans de Badalona", afirmen els socialistes.

   

  Des de l’executiu ‘popular’ asseguren que els canvis es deuen a una reestructuració circumstancial del personal municipal. La regidora Maritxu Hervás explica que la persona encarregada del local de la Morera està de baixa i s’hi ha traslladat al treballador que ocupava La Colina. Tot i així, diu, cada districte té un centre municipal on s’atén als ciutadans.