La forta pluja i el temporal provoquen la caiguda de dues palmeres de la Rambla

  0

  31/07/2014 – La pluja caiguda aquest dimarts dia 29 a Badalona, acompanyada de fortes ràfegues de vent, va provocar diferents incidències a la ciutat.

  La pluja caiguda aquest dimarts dia 29 a Badalona, acompanyada de fortes ràfegues de vent, va provocar la caiguda de dues palmeres de la Rambla. A resultes d’aquest episodi de pluja i vent també van caure cinc arbres de la ciutat, situats dos al carrer Tortosa i un, respectivament, als carrers de Baldomer Solà, Via Augusta i rambla de Sant Joan.

   

  Per altra banda, es van produir despreniments a les façanes de dos edificis situats al carrer de Mar i al carrer de Sant Joaquim. A l’avinguda del Maresme, el despreniment del vidre d’un edifici va causar una lesió lleu a un vianant. També va caure un vidre situat a una de les baranes del pas subterrani de la Rambla, a l’alçada del carrer de Mar.

   

  Tot i que en moments puntuals es van produir petites inundacions en alguns carrers de la ciutat, la xarxa de clavegueres va absorbir en pocs minuts els efectes de la pluja. El dipòsit d’aigües pluvials de l’Estrella va funcionar també sense problemes. Per altra banda, els passos subterranis van estar operatius en tot moment.