La Fundació Badalona Capaç compleix 25 anys

  0

  La institució treballa per la inclusió i la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DID)

  La Fundació Badalona Capaç, fundada el 1997, fa 25 anys de la seva constitució i amb motiu de la commemoració ha preparat tot un seguit d’activitats al llarg dels propers mesos on les persones amb DID són les protagonistes.

  Amb el propòsit de continuar treballant per la millora de la qualitat de vida de les persones, Badalona Capaç dona el tret de sortida dels actes del 25è aniversari el 16 de setembre amb la Festa de la Fundació. Un sopar a la fresca, amb música en directe i espectacles que reunirà a totes les persones vinculades a la Fundació i que han fet possible la seva trajectòria durant aquests anys. A més, al novembre se celebrarà les I Jornada de reflexió: Els professionals en el centre. Les persones l’objectiu al BCIN (Badalona Centre Internacional de Negocis), una activitat adreçada a professionals del Tercer Sector i famílies amb persones amb DID.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí