La Fundació Badalona Capaç organitza una gala solidària al Teatre Zorrilla

  0
  84
  gospel.jpg

  28/02/2015 – La Fundació Badalona Capaç organitza aquest cap de setmana una gala solidària per a recaptar fons que es destinaran als seus projectes socio-laborals.

  La Fundació Badalona Capaç organitza aquest cap de setmana una gala solidària per a recaptar fons que es destinaran als seus projectes socio-laborals. L’esdeveniment comptarà amb l’actuació del grup badaloní Gospel sentits, dels vallesans Coral Vallgormusic i de la Coral Aprodisca, que protagonitzaran un imponent espectacle de música i veus. No faltaran el sorteig de diferents regals i la presentació d’un vídeo de l’entitat badalonina. Es poden recollir les entrades, per una aportació de 10 euros, a Gilprat Home, la Llibreria Saltamartí i la seu de la fundació, al carrer Juli Galve Brussons. La gala tindrà lloc diumenge a partir de les 18 hores al Teatre Zorrilla i estarà presentada per la periodista badalonina Lídia Heredia.

   

  Badalona Capaç és una fundació, constituïda el 1997, que va absorvir la cooperativa Coinre després que aquesta fes fallida econòmica el 2008 i que atén actualment més de 400 persones amb discapacitat intel·lectual en l’àmbit ocupacional amb un equip d’uns 70 professionals.