La Fundació Roca i Pi consolida la seva col·laboració amb 26 entitats socials de la ciutat

  0
  roca i pi.jpg

  14/07/2015 – La col·laboració en l’àmbit social es concreta, fonamentalment, amb aportacions econòmiques de la Fundació a les entitats amb la finalitat de reforçar i consolidar la tasca que fan en el seu territori o amb els col·lectius als quals atenen. 

  La Fundació Privada Llegat Roca i Pi ha signat nous convenis amb 26 entitats socials amb les que treballa habitualment i que desenvolupen un treball adreçat a col·lectius en risc d’exclusió social. La col·laboració en l’àmbit social es concreta, fonamentalment, amb aportacions econòmiques de la Fundació a les entitats amb la finalitat de reforçar i consolidar la tasca que fan en el seu territori o amb els col·lectius als quals atenen. La Fundació també posa a disposició d’algunes entitats part del seu patrimoni per a desenvolupar-hi activitats d’atenció social.

   

  El Patronat ha desenvolupat, per a l’any 2015 i següents, un pla d’acció que es concreta en quatre eixos prioritaris d’intervenció: ajuda a les persones grans; suport a infants i joves en risc; inserció laboral i ajudes alimentàries i per a la llar. Jaume Aymar ha afirmat que la voluntat de la Fundació Roca i Pi és seguir col·laborant amb l’Ajuntament de Badalona. Per la seva banda, Dolors Sabater ha reconegut i agraït la tasca desenvolupada per la Fundació i per les entitats presents.

   

  La Fundació Roca i Pi desenvolupa una important acció assistencial que té com a obra principal la Residència Assistida de Gent Gran que acull 80 persones amb gran dependència i afectades físicament i cognitivament i que està en procés d’ampliació per atendre fins a 134 persones. A més, actualment s’atenen 27 persones en el Centre de Dia i 27 persones a la Unitat de Memòria.