La Fundació Salut Alta organitza la II Cursa d’Orientació Solidària

  0
  54

  El pròxim diumenge 27 d’octubre artiba la II Cursa d’Orientació Solidària organitzada per la Fundació Salut Alta, amb un recorregut per aquesta part de la ciutat.

  Un matí d’esport per conèixer la diversitat de l’entorn i col·laborar amb els projectes socioeducatius de l’entitat badalonina. A més, la cursa d’orientació és una activitat que es pot prendre com un agradable passeig o una prova atlètica competitiva, així doncs, és una proposta oberta a tots els públics perquè tothom la gaudeixi a la seva mida!

  Es pot consultar tota la informació de la cursa a la pàgina web: fundaciosalutalta org i accedir a l’enllaç on hi figura el formulari d’inscripció que estarà obert fins al 20 d’octubre.

  La inscripció es pot fer individual, per equips o bé en la categoria familiar, i té un cost de 10€ que inclou l’assegurança, el pack del corredor/a, un obsequi com a record i la participació al sorteig de productes aconseguits gràcies a la col·laboració d’empreses i comerços de la ciutat.

  En tractar-se d’una proposta solidària, s’ofereix al participant la possibilitat de fer una aportació extra com a motiu de col·laboració o bé, en cas de no poder assistir presencialment el dia de la cursa, es pot fer un donatiu com a DORSAL 0.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí