La Fundació Sique ja té llar residència per a 12 persones

  0
  edifici sique.JPG

  09/06/2017 – El secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat i l’alcaldessa de Badalona han inaugurat l’edifici instal·lat a la plaça Assemblea de Catalunya.

  Després de grans esforços i la implicació de 350.000 euros de rehabilitació i d'equipaments per part de la Fundació Sique i l'entitat ASSA de Sant Adrià de Besòs, ahir dijous, el secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Francesc Iglesias, i l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, han inaugurat la llar residència, que des de fa un any ja és ocupada per 12 persones, d'entre 35 i 50 anys, amb diferents graus de discapacitat intel·lectual.

   

  L'edifici ofereix 18 places permanents i dues de respir que s'ofereixen a famílies que necessitin deixar el seu fill adult de manera temporal. A més, un equip multidisciplinari de 15 professionals de Sique acompanyen, tutelen, realitzen un seguiment i cobreixen les diferents necessitats de servei dels residents.

   

  El projecte ha estat finançat per la Generalitat de Catalunya, l'Obra Social La Caixa, la Fundació ONCE i la col·laboració de ICT Filtration, Menarini i Amorós Garriga.

   

  La Fundació Sique es va crear l’any 2002 amb l’objectiu de potenciar al màxim les capacitats individuals de les persones amb discapacitat psíquica, millorar la seva qualitat de vida i fomentar la seva integració social, ocupacional i laboral.