La Generalitat estudiarà l’afectació acústica de la C-31 sobre Badalona

  0
  IMG_7366.JPG

  14/04/2016 – S'estudiaran las afectacions de la C-31 al llarg d'un tram de més de 4 quilòmetres, al seu pas per Sant Adrià i Badalona.

  La Generalitat estudiarà la instal·lació de pantalles acústiques a la C-31 al seu pas per Sant Adrià de Besòs i bona part de Badalona. Les intencions del govern català es van fer públiques a finals de la setmana passada, quan Infraestructures va llançar al seu web la licitació de l’estudi que vol servir per analitzar les afectacions acústiques a les que estan sotmesos els veïnats propers a l’autopista.

   

  El projecte inclou un tram de poc més de 4 quilòmetres, comprès entre el riu Besòs, on l’autopista divideix els barris de Sant Adrià Nord i Sant Joan Baptista, i l’avinguda Navarra de Badalona, aproximadament, una de les últimes zones de la ciutat on la C-31 entra en contacte directe amb edificis residencials.

   

  La licitació contempla un pressupost d’un 36.000 euros i un estudi de no més de tres mesos. El termini de presentació d’ofertes s’allargarà fins a finals de mes. Un cop tancat i adjudicat, els treballs donaran el tret de sortida i podrien donar els seus fruits abans de la tardor. Llavors, la Generalitat disposarà de la informació tècnica que ha de servir per valorar la possibilitat d’instal·lar pantalles d’aïllament acústic a la C-31.