Un concert de Miguel Poveda substituirà la ‘suelta de vaquillas’ al Gran Sol de Llefià

  0
  IMG_1868.JPG

  14/04/2016 – Miguel Poveda serà el cap de cartell d'un cap de setmana en el que actuaran dos grups més.

  Després de ser nomenat Fill Predilecte de la ciutat, el passat mes de març, Miguel Poveda tornarà a Badalona com a cap de cartell dels concerts que substituiran la ‘suelta de vaquillas’ del Gran Sol de Llefià. Aquest dimecres s’han fet públics els noms dels artistes que donaran el tret de sortida a la iniciativa, acordada entre el govern local i l’Associació de Veïns de Sant Joan de Llefià i que pretén establir un programa d’actes culturals més enllà de les festes del barri.

   

  De moment, les tres primeres actuacions estan previstes pels dies 17, 18 i 19 de juny. El primer dia dels tres, divendres, serà el torn del ‘cantaor’ badaloní, que esdevindrà, sens dubte, l’estrella de les festes. Dissabte serà el grup de rumba Sabor de Gràcia, amb una dilatada trajectòria musical, l’encarregat de posar el ritme a l’amfiteatre del Gran Sol. Les encarregades de tancar el petit cicle de concerts seran Las Migas, un grup de cantants amb singulars versions de grans figures de la rumba i el flamenc.

   

  Les actuacions seran gratuïtes i obertes a tota la ciutadania, i l’aforament de l’espai, previsiblement, és d’unes 5.000 persones, prenent com a referència multitudinaris esdeveniments anteriors.

   

  El ‘fixatge’ de Poveda, sens dubte, ha estat un fort cop d’efecte, degut a la seva projecció internacional i la intensa demanda que el badaloní té arreu del món. El que no ha transcendit de moment, no obstant, és el cost dels concerts. Des de la regidoria de Cultura expliquen que s’han d’acabar de concretar i tancar algunes de les despeses de producció, però asseguren que totes les xifres seran públiques tant bon punt el pressupost sigui definitiu.