La Generalitat invertirà 600.000€ en arreglar el carrer Sant Bru i el cedirà a l’Ajuntament

  0
  Carrer Sant Bru.JPG

  02/10/2014 – El carrer Sant Bru és dels pocs trams metropolitans de l’antiga carretera Nacional II que queden per traspassar al seu ajuntament; el compromís de Territori sorgeix de la intervenció al Parlament del regidor i parlamentari Ferran Falcó.

  La Generalitat invertirà 600.000 euros en realitzar obres de millora al carrer Sant Bru de Badalona durant el primer semestre de 2015. Així ho ha anunciat aquest dimecres el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, després de ser interpel·lat sobre aquesta qüestió pel regidor badaloní i parlamentari convergent Ferran Falcó durant la sessió de control del Parlament.

   

  El carrer Sant Bru és dels pocs trams metropolitans de l’antiga carretera Nacional II que queden per traspassar als seus respectius ajuntaments. Aquest fet ha implicat, durant molt de temps, que el Consistori hi pogués fer millores i impedir la progressiva degradació del vial. A més dels treballs d’arranjament, que ja estan pressupostats per al 2015, existeix la intenció de redactar un conveni de cessió amb l’Ajuntament que es podria signar abans de finals de 2014.

   

  Amb el traspàs, explica el cap de la federació nacionalista a la ciutat, l’Ajuntament podrà dur a terme nous projectes de reforma, com ara la millora de les voreres. “En el futur, cap govern municipal podrà excusar-se en la qüestió de la titularitat per a no fer front a les obres que el conjunt del carrer necessita”.