La Generalitat ordena el tancament de l’oci nocturn pels rebrots

  0

  La situació epidemiològica a Catalunya ha obligat aquest divendres a adoptar mesures especials de contenció d’una sèrie d’activitats per a frenar la transmissió del virus del covid-19 i protegir la salut de la població d’aquests àmbits territorials i també de la resta de Catalunya.

  És per això que el comitè tècnic del Procicat (Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya) ha decidit suspendre en tota Catalunya l’obertura al públic dels locals d’oci nocturn.

  Establiments que no poden obrir

  Els locals afectats pel tancament decretat per la Generalitat són discoteques, sales de ball, pubs i qualsevol local que disposi de llicència per a les activitats de sales de festes amb espectacles.

  Locals que han de tancar a les 00.00 hores

  Així mateix, la nova norma del Govern estableix que les activitats de salons de joc, casinos i sales de bingo han de tancar en tota Catalunya a les 00.00 hores.

  Per altra banda, els bars, inclosos els musicals, restaurants, terrasses i quiosquets també hauran de tancar abans de mitjanit també a Badalona,a més de en altres localitats.

  Les mesures especials ja han entrat en vigor avui mateix, des de les 00.00 hores del dissabte, 25 de juliol i té una vigència limitada: si no es dicta el contrari, discoteques i pubs podran obrir les seves portes en 15 dies.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí