La Generalitat tindrà el 50% de les accions de Marina Badalona

  0
  15

  El Consell Executiu ha aprovat l’assignació a la Generalitat del 50% de les accions de Marina de Badalona SA, que fins ara eren titularitat del Consell Comarcal del Barcelonès. Això suposa acceptar el traspàs de les competències, les activitats i els serveis que tenia fins ara l’ens comarcal dins de la societat. També d’aquells organismes, entitats i empreses vinculades o que siguin dependents, entre altres qüestions.

  Amb l’acord, es permet la modificació dels Estatuts de la societat i s’autoritza el representant de la Generalitat a la societat perquè, en l’àmbit de les seves competències, adopti els acords corresponents i faci tots els tràmits necessaris.

  La Generalitat passa així a tenir la meitat de les accions d’aquest ens després que la diligència deguda de la societat feta en 2020 no evidenciés contingències importants, de manera que es garantís que els comptes del govern català no tindrien cap afectació negativa.

  El Govern recorda que la Comissió Liquidadora del Consell Comarcal del Barcelonès va demanar a l’Ajuntament de Badalona que es pronunciés sobre l’exercici del dret de tanteig que li atribueixen els estatuts de Marina de Badalona SA sobre aquestes accions. El consistori, no obstant això, no va respondre.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí