La Generalitat tirarà endavant la inversió dels 4,5 milions per al nou institut de Montigalà

  0
  37
  reunio montigala.jpg

  29/09/2015 – Així ho ha confirmat la Generalitat, segons el govern municipal, que s’ha reunit aquests dies amb la comunitat educativa per transmetre la notícia i la tranquil·litat que l’acompanya.

  El nou institut del barri de Montigalà continuarà endavant amb els 4,5 milions pressupostats als comptes de la Generalitat d’enguany. Així ho ha confirmat la Generalitat, segons el govern municipal, que s’ha reunit aquests dies amb la comunitat educativa per transmetre la notícia i la tranquil·litat que l’acompanya. Segons l’Ajuntament, Ensenyament ja ha encarregat a l’empresa pública Gestió d’Infrastructures SA (GISA) que ultimi la redacció del projecte l’edifici que ha de substituir el Ventura Gassol, ara a l’avinguda de Mònaco, al barri de Puigfred.

   

  El nou edifici de l’Institut Ventura Gassol es construirà a la plaça de Manuel Moreno Mauticio, en un solar ocupat ara de forma provisional per un aparcament de vehicles. El nou centre educatiu estarà ubicat al costat de l’Escola Montigalà i l’Escola Bressol Municipal Uni Dori. El calendari d’obres, es concretarà en una propera reunió que mantindran representants del Govern de Badalona amb responsables del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. La regidora de l’Àmbit de Badalona Educadora, Laia Sabater, ha dit que “es tracta d’una molt bona notícia per a Badalona perquè es confirma que tira endavant la construcció en la seva totalitat del futur edifici de l’Institut Ventura Gassol”. Els representants de la Plataforma de la Zona Escolar Montigalà, integrada per AMPAs, associacions veïnals i altres entitats, s’han mostrat satisfets amb l’anunci.