La Gigaenquesta de l’Ara És l’Hora arrenca a Badalona amb més de 2.000 voluntaris

  0
  QLL_2863.JPG

  06/10/2014 – L’acte va començar dissabte a cinc punts, entre d’ells a la Plaça Pompeu Fabra, on hi van participat les presidentes de l’ANC i Òmnium, Carme Forcadell i Muriel Casals, així com diversos representants polítics.

  La campanya d’ARA ÉS L’HORA de cara a la consulta del 9 de novembre ha obtingut un nou impuls amb l’arrencada de la Gigaenquesta a 57 municipis de Catalunya. Uns 8.000 voluntaris estan fent possible escoltar actualment com volen tots els ciutadans que sigui el futur del país. A Badalona han estat més de 2.300 persones les que han fet possible la Gigaenquesta. L’acte va començar dissabte a cinc punts, entre d’ells a la Plaça Pompeu Fabra, on hi van participat les presidentes de l’ANC i Òmnium, Carme Forcadell i Muriel Casals; així com representants dels partits que ahir van refermar el seu compromís amb la consulta: Josep Rull (CDC), Anna Simó (ERC), Enric de Vilalta (ICV), David Fernández (CUP) i Oriol Vila (UDC), entre d’altres.

   

  Casals va destacar que aquest era “un gran dia”, mentre Forcadell va deixar clar que, malgrat els ensurts, el procés tirarà endavant amb unitat i fermesa, fins a votar i guanyar el 9N. “Visca Badalona i visca Catalunya lliure!”, va exclamar al finalitzar. Un cop fet la formació, els voluntaris van començar a dur a terme a totes les portes la Gigaenquesta. Entre d’ells, hi havia la consellera Irene Rigau i el diputat Oriol Amorós, així com Sílvia Soler, Lluís Marco i Karmele Marchante.