Sant Josep triomfa al derbi comarcal de LligaCat i Minguella arrenca amb victòria

0
    31
    DSC05302.JPG

Unió Bàsquet Sant Adrià 68-70 Sant Josep

El conjunt entrenat per Sergi Vives s'imposa a l'UBSA al Ricart a la tercera jornada de la Lliga Catalana. Tot i la victòria dels de Badalona, l'equip del grup 6 que estarà en els quarts de final d'aquesta competició serà del Masnou. Els contraatacs van iniciar el partit a favot dels parroquials (2-11).

L'augment de la intensitat defensiva local va provocar que els visitants anotessin la meitat de punts que en el quart anterior. L'UBSA es va col·locar a tres punts arran d'un parcial de 7-0 després de l'entrada de Ruzafa (33-38).

Ferran Bagués va liderar els badalonins a la represa per mantenir l'avantatge (49-57). Rubén Pérez i Óscar Amo no va deixar que el partit finalitzés abans d'hora i es va igualar a 64. A la darrere jugada va aparèixer la figura d'Antonio Ruiz per donar la victòria al seu equip (68-70).

Minguella 67-63 Les Franqueses

De la mateixa manera que els parroquials van tancar la fase de grups de Lliga Catalana EBA amb triomf, la AE Minguella va encetar el nou curs a Primera Catalana amb dos punts. Tot i arrencar el partit davant Les Franqueses per sota al marcador (19-21) i un -6 a l'inici del segon quart (17-23), els badalonins van augmentar el ritme i l'encert abans del descans (38-36). Un parcial de 9-0 a favor va tancar el tercer quart en positiu (49-45). El resultat i el marcador es va mantenir fins al 67-63 definitiu.

Per la seva banda, el DimonisBadalonès B va iniciar la temporada amb derrota a la Plana. El representant badaloní a Segona Catalana va disputar un partit molt disputat davant el Sant Josep Obrer (71-75). Tot i arrencar amb un mínim avantatge des de l'inici (25-21), el conjunt visitant va igualar encara més el marcador abans del descans (43-41). Els badalonins van arribar a gaudir d'una superioritat de sis punts al tercer quart (53-47), però la victòria va marxar de Badalona gràcies a un parcial final de 0-4.

'Maneta' de victòries

A Tercera Catalana també ha arrencat la temporada oficial. El grup 3 de la categoria tindrà accent badaloní aquesta campanya i ha arrencat amb molta força. La Cultural ha protagonitzat el gran resultat de la jornada davant l'ASME (97-53). La Minguella B davant la UB Mir (68-55), el Maristes B contra el Círcol B (78-75) i el Sant Andreu Natzaret versus Llefià (62-68) també inicien el curs amb dos punts. L'ABB tanca la cinquena victòria badalonina de la jornada contra el Coll (80-65). Per la seva banda, el Sant Josep B arrenca amb derrota davant Alisos (56-64).