La Guàrdia Urbana denuncia que es deuen tres mesos d’hores extres

  0
  La Guàrdia Urbana denuncia que es deuen tres mesos d'hores extres
  La Guàrdia Urbana denuncia que es deuen tres mesos d'hores extres

  La Guàrdia Urbana de Badalona no ha cobrat les hores extres i els plusos corresponents a juliol, agost i setembre. Així ho denuncia públicament el Sindicat de Funcionaris de Policia (SFP Badalona). El sindicat interpel·la directament l’alcalde, Xavier Garcia Albiol, preguntat-li si té coneixement que no s’estan pagant les retribucions que corresponen al col·lectiu de la Policia Local.

  De fet, la Guàrdia Urbana de Badalona també ha dut a terme una enganxada de cartells en edificis municipals. Com s’aprecia a la imatge, el col·lectiu ha empaperat portes i parets amb la següent frase: “Paguen las horas y pluses ya!”.

  Recordem que Badalona va convocar 26 places noves pel cos de Policia Local pel 2020, procés que es va haver d’ajornar a causa del coronavirus. De cara a 2021 es van convocar 11 places més. Ambdós procediments han quedat represos enguany.

  En les darreres setmanes, l’Ajuntament ha anunciat que està replantejant el model de seguretat per algunes zones de la ciutat amb una elevada taxa de delictes. A Sant Roc, per exemple, hi haurà agents de forma permanent.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí