La Guàrdia Urbana deté un home amb 16 grams de cocaïna a la platja

  0

  La Guàrdia Urbana de Badalona ha realitzat diverses actuacions, durant aquest darrer cap de setmana a les platges de la ciutat, amb l’objectiu de reduir les actituds incíviques. La més destacada ha estat la detenció d’una persona, a pocs metres de la platja de l’Estació, per un delicte contra la salut pública. L’home portava a sobre 16 grams de cocaïna.

  D’altra banda, el passat diumenge al vespre els agents van fer desmuntar diverses hamaques que estaven enganxades a diversos arbres de la platja de l’Estació. Aquest grup de joves, a més, estava fent una festa amb altaveus i música molt alta. Un d’aquests joves va ser denunciat per manca de respecte als agents.

  A més, la Guàrdia Urbana va aixecar diverses actes per venda ambulant, multes per estacionar a zones de la platja sense permís, sobretot en voreres i denucies per circular amb vehicles pel passeig marítim.

  També durant el passat diumenge, la Policia Local va ajudar un home que s’estava ofegant a la platja de la Barca Maria. L’home va ser traslladat al CUAP.

  Per últim, dissabte al migdia, els agents van intervenir perquè un grup de nois havien agafat unes taules de paddelsurf, sense permís, i les havien entrat al mar. Minuts més tard els nois van tornar les taules als seus propietaris.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí