L’atleta de la UGE Badalona Laia Zurita, bronze al Campionat d’Espanya

0
    144

L’atleta de la UGE Badalona Laia Zurita va finalitzar en tercera posició la seva participació al Campionat d’Espanya sub18 de 400 m.ll. amb un temps de 55″62.

Zurita es va classificar dissabte per a la gran final disputada a l’Estadi Municipal de Chapín (Xerez) i va estar molt a prop de poder aconseguir la segona plaça a l’estatal.

D’altra banda, Silvia Cortés va concloure en segona posició el Campionat Espanya veterà W55 als 200 m.ll. amb un registre 28″61 i Abraham Monroy va ser cinquè a la prova de 1500 m.ll. M40. Primer campionat per aquest atleta superat amb èxit.

La UGE Badalona va tenir també una notable representació a la ‘Cursa de Badalona’, en què Carles Marin va ser quart als 10km i els germans Martí i Arnau Valls, primer i tercer en la categoria dels 5km.

El futur de l’atletisme badaloní també va fixar bons registres i campionats. Aniol Gonzalez va ser campió de Catalunya sub12 a salt amb perxa amb 2m 25 (MMP), Jan Cabeza al sub14 a salt d’alçada amb 1m62 (MMP), Aila Sans en salt d’alçada amb 1m19 (MMP) sub10.

Entre els 15 atletes del planter de la UGE Badalona que van participar als Campionats de Catalunya, 8 van superar la jornada de la fase prèvia i es van classificar per a les grans finals.

Enhorabona a tots els participants per aquest gran esforç!