La Guàrdia Urbana rep una vuitantena de noves armilles antibales interiors

  0
  armilles.jpg

  04/01/2017 – Les peces de protecció que els sindicats han reclamat durant els darrers anys arriben a la Prefectura, després d'una inversió de prop de 40.000 euros.

  El passat divendres va arribar a Badalona la comanda de 80 armilles antibales que els sindicats del cos porten anys reclamant i que han estat objecte de reivindicació durant els darrers mesos. La comanda ha suposat una inversió per part de l'Ajuntament de quasi 40.000 euros, i ara només queda repartir les peces i assignar-les als agents corresponents.

   

  Amb la nova reestructuració de la Guàrdia Urbana, la policia local tindrà al carrer a aproximadament 160 efectius. En aquest sentit, la direcció haurà de decidir i prioritzar aquelles unitats que puguin necessitar més les armilles o estiguin més exposades. Fonts municipals apunten que, si el pressupost de 2017 ho permet, es farà un nou encàrrec amb més armilles.

   

  Es tracta de peces de protecció interior i unipersonals, més lleugeres que les armilles exteriors de les quals les patrulles disposen a dia d'avui els agents, pesades i que no resulten pràctiques a l'hora de realitzar alguns moviments. Fonts sindicals han celebrat l'arribada del material, però recorden que encara hi ha moltes mancances, i que les armilles arriben un any tard.