La Gumbo Jass Band protagonitza el segon concert del cicle musical a l’Anís del Mono

  0
  fm_150609125052_GUMBO_GRAN.jpg

  17/07/2015 – Aquet grup, format per músics de reconegut prestigi en l’àmbit estatal, ha apostat per preservar l’estil més primigeni de jazz i s’ha convertit en una de les bandes més respectades dins la comunitat del jazz tradicional.

  Després de dos caps de setmana a la Casa dels Dofins i de la primera nit de concerts a la fàbrica de l’Anís del Mono, aquest divendres continua la marxa. A partir de les 21h, la Gumbo Jass Band brindarà una actuació d’allò més refrescant al pati de les instal·lacions. Aquet grup, format per músics de reconegut prestigi en l’àmbit estatal, ha apostat per preservar l’estil més primigeni de jazz, nascut a principi del segle XX a New Orleans, i s’ha convertit en una de les bandes més respectades dins la comunitat del jazz tradicional.

   

  Serà una vetllada d’estiu en la qual s’ofereix una visita a la fàbrica més internacional de la ciutat, que ha sabut conjugar el respecte per la història amb l’adopció de les tecnologies més avançades. Es visiten els espais patrimonials, com la sala de destil·lació, i es veu com s’elabora l’Anís del Mono, però també les Aromes de Montserrat. Després, a l’aire fresc del pati, el públic pot gaudir de l’actuació musical mentre pren un refresc.