La història i l’essència de l’esport badaloní a través dels segells

  0
  filatelica.jpg

  31/10/2015 – El Grup Filatèlic Badalona presenta aquest cap de setmana una nova exposició filatèlica titulada Badalona, Ciutat Compromesa amb l’Esport, que es podrà visitar a l’Espai Pompeu Fabra.

  El Grup Filatèlic Badalona presenta aquest cap de setmana una nova exposició filatèlica titulada Badalona, Ciutat Compromesa amb l’Esport, que es podrà visitar a l’Espai Pompeu Fabra, ubicat en el lateral cantó mar de la plaça de Pompeu Fabra. La mostra estarà oberta roman des d’aquest dijous fins a avui, 31 d’octubre.

   

  Es tracta de la XXIII mostra filatèlica de l’entitat i exposarà segells i altres elements filatèlics relacionats amb l’esport. Concretament s’hi podran veure segells dedicats als hoquei, el futbol, el bàsquet, el ciclisme i els Jocs Olímpics. També s’hi exposaran diversos objectes dedicats als esports que es practiquen tradicionalment a Badalona i una mostra de samarretes d’entitats esportives de la ciutat.

   

  A més, es presentaran dos segells dedicats al pont del Petroli i un altre al Badalona Dracs, l’emissió dels quals ha estat autoritzada per la Dirección General de Correos. Així mateix, avui, des de les 10 a les 14 hores, es farà en el mateix recinte de l’exposició una trobada de xapes de cava i la presentació de la xapa de cava del pont del Petroli.