El port de Badalona acull la regata Run Tanit

  0
  Run Tanit.jpg

  30/10/2015 – Aquest cap de setmana arriba a la ciutat la novena edició de la regata Run Tanit, un trofeu de regates femenines, organitzada per l'Associació de Dones Navegants i el Centre de Navegants.

  El port de Badalona acull aquest cap de setmana, 31 d'octubre i 1 de novembre, la novena edició de la regata Run Tanit, un trofeu de regates femenines, en aquest cas Creuer ORC i J80, que pretén organitzar curses amb tripulacions formades, majoritàriament o totalment, per dones. L'objectiu d'aquesta activitat, que la va iniciar l'Associació de Dones Navegants Tanit de Vilanova i la Geltrú l'any 2006, és donar una embranzida a la presència femenina en les regates de creuer i, a la vegada, animar a les dones a practicar esport.

   

  L'acte està organitzat per l'Associació de Dones Navegants i el Centre de Navegants amb la col·laboració del Club de Vela Badalona i Espacio de Corredoras.

   

  Durant el dissabte es portaran a terme diverses activitats com una sessió d'escalfament de running a càrrec del projecte Espacio de Corredoras; un taller d'iniciació a la vela i a les regates a càrrec del Centre de Navegants, o moments de relaxament amb tractaments facials (a partir de les 18 hores), entre altres. De cara a diumenge, de 12 a 15h es farà la regata i tot seguit el lliurament de trofeus.