La il-luminació del Pont del Petroli i un concert, grans novetats d’aquest Nadal a Badalona

  0
  42
  Nadal.jpg

  El proper dissabte 1 de desembre Badalona donarà el tret de sortida al Nadal amb diferents activitats festives

  La Plaça de la Vila i el Passeig Marítim seran els principals escenaris, primer amb la fira de Joves creadors Coonnec't'Art i la fira "Hola Nadal" Arribats al vespre, serà el moment d'encendre els llums de Nadal. El primer escenari serà la Plaça de la Vila, amb la il·luminació d'un gran arbre de Nadal, el qual serà transitable pel seu interior. Posteriorment i com a gran novetat, s'il·luminarà el Pont del Petroli. La música també serà la gran protagonista, amb un concert organitzar per Europa FM, amb els cantants Alvaro Soler i Blas Cantó entre d'altres.

  Al marge dels actes d'aquest dia, les festes de Nadal a Badalona presenten altres novetats, hi haurà cinc grans caixes de regal visitables per dins, que guarniran diferents punts de la ciutat. El 15 de desembre tindrà lloc un Escape Room a la Casa de la Vila.

  Les tradicions també tindran el seu lloc; la Fira de Nadal a La Plana, la campanya solidària Cap Infant sense Joguina, o el parc esportiu de Nadal al Complex Esportiu de Montigalà entre moltes activitats que es podran gaudir a la ciutat fins a l'arribada dels Reis d'Orient el 6 de gener