L’Ajuntament de Badalona coorganitza el II Congrés Català de Pobresa Energètica

  0
  32
  IMG_20181108_073140.png
  Entre aquest dijous i divendres l'Ajuntament de Badalona coorganitza, conjuntament amb altres administracions locals, supramunicipals i entitats, el II Congrès Català de Pobresa Energètica, esdeveniment que té lloc a les Cotxeres de Sants.

  L'objectiu d'aquest congrès és el d'obrir un espai de debat en el que es parli de les causes per les quals es produeix la vulnerabilitat energètica, així com dels drets energetics a nivell local i europeu, per tal de trobar solucions per aquelles situacions de risc, així com el fet de conscienciar als diferents actors de la societat, de la gravetat de la pobresa energètica i com combatre-la. El congrès incorpora un punt d'assessorament a la ciutadania, que ajudi a conèixer els drets energetics de les persones.

  A Badalona ja es realitzen des de fa temps accions respecte a qüestions derivades de la vulnerabilitat energètica. Uns 650 ciutadans han rebut algun tipus d'assessorament amb el programa Badalona Eficient, s'han organitzat xerrades en Associacions de Veins i comerços. Badalona Serveis Assistencials i la Fundació Roca i Pí treballen en un programa per millorar d'habitatges en situació de vulnerabilitat