La Iris futsal buscarà fer un pas endavant després de la fusió amb Jordi Sánchez

  0
  67

  La unió fa la força, o d’aquesta manera ho han entès l’Assoc. Esportiva Iris Badalona  Futsal i el CFS Jordi Sánchez, els dos clubs de futbol sala de la ciutat i que a partir de la propera temporada seran una única entitat.

  “Legalment, estem parlant d’una absorció. Amb aquest acord, nosaltres obtenim les seves categories, tot i que estem parlant d’una unió de persones”, explica el gerent esportiu de la Iris, Carles Ventura.

  Amb aquest acord, la Iris farà un salt qualitatiu destacat i entre les novetats d’aquest acord es troba el relleu a la banqueta del primer equip. Jordi Sánchez agafarà les regnes del primer equip, després d’anunciar-se que Carles Ventura tancava etapa al sènior badaloní.

  “Jordi Sánchez serà l’entrenador del sènior del primer equip la propera temporada i l’objectiu és una millora en tots els vessants. Esportivament, volem millorar el nivell dels entrenaments i també fer un salt de la qualitat al club. En Jordi té molts coneixements i de metodologia”, afegeix Ventura.

  A Catalunya, la Iris serà el club amb més equips i fitxes. El CET 10 és l’altre club que més equips té a escala autonòmica i, aproximadament, la Iris tindrà 33 equips el proper curs.

  Tot i que la Iris absorbirà els horaris del CFS Jordi Sánchez, el club haurà de cercar noves instal·lacions: “ja coneixem quina és la realitat a Badalona…hem de buscar horaris a pavellons i pistes privades”.

  Al primer any de vida després de la unió, s’augmentarà el nombre d’equips, però es mantindrà l’estructura esportiva: No volem créixer més, més enllà dels equips femenins”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí