La línia de bus B27 ja té parada provisional al tanatori per als diumenges

  0
  35
  tanatori.JPG

  28/09/2013 – La parada d’aquesta línia corresponent al tanatori havia estat anul·lada a causa de les obres de construcció d’unes escales mecàniques d’accés a l’equipament i des d’aquesta setmana s’ha establert una provisional.

  La línia B27 de la xarxa d’autobusos TUSGSAL de Badalona s’aturarà els diumenges a prop del tanatori local, situat en l’entorn de Can Ruti. La parada d’aquesta línia corresponent al tanatori havia estat anul·lada a causa de les obres de construcció d’unes escales mecàniques d’accés a l’equipament i des d’aquesta setmana s’ha establert una provisional.

   

  L’anul·lació esdevenia més greu pel fet que l’altra línia d’autobús que arriba a la zona, la B12, no circula els diumenges, de manera que la supressió provocava que no hi hagués cap servei de transport que hi arribés el darrer dia de la setmana.

   

  Davant d’aquesta situació, l’Àrea de Via Pública i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona va demanar una solució a l’AMB, responsable de la gestió dels autobusos mitjançant TUSGSAL, que ha decidit habilitar la parada provisional els diumenges fins que no es pugui restablir el servei habitual. La resta de dies de la setmana els usuaris poden baixar a la parada de la línia B12. La nova parada provisional va començar a funcionar aquest diumenge, dia 22, i està situada en el punt més proper possible al Tanatori tenint en compte les obres actualment en marxa.