La Llarga de Badalona arriba a l’onzena edició

  0
  30
  llarga.jpg

  29/05/2015 – La competició es celebra aquest dissabte, 30 de maig i comptarà amb tripulacions de les Illes Canàries, Roselló i d'arreu de Catalunya.

  La Llarga, la regata de fons en llagut català que es fa a Badalona, enguany arriba a l'onzena edició i se celebrarà aquest dissabte, 30 de maig de 16:30 a 20 hores -si el temps i la mar ho permeten-, en el marc de les Festes de Maig.

   

  En aquesta edició es comptarà amb la participació de tripulacions procedents de les Illes Canàries, Roselló, d'arreu de Catalunya i Badalona.

   

  Els vogadors i vogadores hauran de recórrer prop de 4.000 mentre entre el dic del port de Badalona i el Club Nàutic Bétulo, creuant el Pont del Petroli dues vegades, amb l'objectiu de què els espectadors puguin gaudir de ben a prop de la competició.

   

  La Llarga – 11è Trofeu Ciutat de Badalona de Llagut, compta amb el suport de l'Ajuntament de Badalona i, com des dels seus inicis. està organitzada pel Club Nàutic Bétulo, amb la col·laboració de Marina Badlaona, Club de Rem Badalona, Club Natació Badalona, Voluntaris Badalona, 8Rems.com, Bon Preu i Patates Corominas.