La llavor del Badalona futsal torna a arrelar

  0
  CF Badalona futsal

  Cinc anys després de la darrera temporada del CF Badalona futsal, el club escapulat ha reiniciat el seu projecte amb la secció de futbol sala.

  L’experiència de Marcos Angulo al capdavant de la direcció esportiva és tot un luxe per a l’entitat badalonina. Un entrenador i coordinador amb una excel·lent trajectòria a Primera Divisió i a nivell internacional.

  Tot i aquest primer curs només hi havia l’objectiu d’inscriure només un amateur, els escapulats han aconseguit agrupar també un juvenil. Després de l’absorció del Premià, el Badalona ha tingut plaça a Lliga Catalana, màxima categoria catalana de futbol sala.

  Quan es va començar a gestar el projecte?
  Tinc molt bona relació amb el president del Badalona, Miguel Ángel. Vam jugar junts a futbol sala i a més a més el vaig entrenar. Fa uns mesos vam tenir aquesta oportunitat de tenir un sènior a Lliga Catalana i no ho volíem desaprofitar. Estem molt contents.

  Estem parlant d’una fusió?
  És una nova secció del CF Badalona. Hem absorbit el Premià de futbol sala i tots els drets els té el Badalona. El president de la Fundació forma part de la Junta Directiva i Jesús Ballesteros és el president. Fins el 30 de juny, federativament parlant encara pot aparèixer el nom de Premià.

  Quin és l’objectiu com a club?
  És un projecte a llarg termini. Aquest any hem pogut fer un juvenil però no teníem la fita de tenir futbol base aquest any. Al mes de juny vam començar a gestar el projecte i no hi havia gaire marge per planificar un curs amb planter.

  I esportivament parlant?
  Hi ha molta ambició. A curt termini volem tenir un equip a cada nivell de futbol base (Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil) i poder assolir l’ascens a Tercera. En cinc temporades esperem estar a Segona B.

  On entreneu i jugueu?
  Per motius d’espai i d’horaris als pavellons, estem entrenant a l’Escola Les Ciències de Bufalà i el primer equip juga a Montigalà. Sabem les dificultats que tenen altres entitats i esperem poder disposar de dies d’entrenaments per a l’equip sènior.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí