La ‘Llefi’ es congela; el Young Talent supera el Pere Gol al derbi

0
    34
    DSC02499.JPG

La Unificació Llefià ha tancat 2017 de la forma més cruel possible: amb una derrota i al minut 93 de partit. El conjunt de Jordi Souto va caure per la mínima contra la UD Parc (0-1) a la darrere jornada de l'any. Tot i això, la derrota va ser injusta contra un equip que no va ser superior.

Per la seva part, el conjunt badaloní no va oferir al Municipal de Llefià la seva millor versió. Tres tímides arribades a porteria en tot el partit van ser les aproximacions més clares: un xut d'Eric Díez, una xilena del capità Isra i una jugada embolicada a l'interior de l'àrea que no va poder finalitzar Parra. El Parc va aprofitar un únic xut entre els tres pals per emportar-se els tres punts en l'afegit.

A Tercera Catalana vam viure el derbi badaloní entre Young Talent i Pere Gol. El líder del grup 4 va sumar tres punts més gràcies als gols d'IvánJosué i Francisco. Amb aquesta victòria, el Young Talent tanca l'any amb 36 punts i el Pere Gol catorzè amb 13 punts. D'altra banda, el Lloreda va poder sumar un punt a casa contra el Premià de Dalt (0-0) tot i que no vam poder celebrar cap gol local. L'equip de Carlos Rodríguez arrencarà 2018 a la part alta de la taula amb 28 punts, a quatre del segon.

Finalment, el Pomar de Jorge Rincón va patir una derrota injusta a Badalona contra la Llantia (0-2). Rubio i Castro van tenir dues ocasions per avançar els badalonins però el marcador no es va moure en el primer temps. A la represa, els mataronins van aprofitar una jugada de 'murri' i una errada defensiva local per avançar-se (0-2). La manca d'efectivitat ofensiva va condemnar un Pomar que presentarà recurs a la FCF per una agressió visitant al descans. La salvació és l'objectiu.

A Quarta Catalana, l'Àguila va empatar contra el GP3 (3-3), el Sistrells va caure contra el Cerro (7-1) i la UE Bufalà va perdre a L'Hospitalet (2-1).